Aanbiedingen
en acties

  • Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

 

U kunt bij ons
ook pinnen.

 

 Voetzonereflex-therapie

Op de voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle organen en functies in ons lichaam. Een verstoring in het lichaam is dan ook terug te vinden in de voeten in de vorm van een pijnlijke plek of zuurkristallen. Door deze plek te masseren kan een orgaan of functie gestimuleerd dan wel tot rust gebracht worden. Dit werkt bijzonder ontspannend en kan klachten verlichten of laten verdwijnen. Voetzonereflex-therapie zorgt voor een ontspannen evenwicht tussen lichaam en geest. Ook wordt een goede doorbloeding op gang gebracht en worden afvalstoffen afgevoerd.

Voetzonereflex-therapie is geen geneeskunde. Er wordt geen diagnose gesteld en er worden geen medicijnen voorgeschreven. Voetzonereflex-therapie kan wel gegeven worden als aanvulling op een reguliere behandeling. Volgens de wet is beoefening van geneeskunde alleen toegestaan aan gediplomeerde artsen.

De volgende klachten komen o.a. in aanmerking voor voetzonereflex-therapie:

*Nek, schouder- en rugklachten, spijsverteringsproblemen, Stress, migraine en hoofdpijn,                         slaapproblemen,reumatische klachten, klachten aan de luchtwegen, hormonale klachten, spier en gewrichtsklachten, oedeem, maag en darmklachten.

Het ontspannende effect van voetzonereflex-therapie kan ook helpen bij het voorkomen van klachten.

Mogelijkheden:

Voetzonereflex-therapie,  duur ca. 1 uur.

Een behandeling duurt gemiddeld ca. 1 uur. Vooral in het begin wordt één behandeling per week of per veertiendagen geadviseerd. Dit kan later worden afgebouwd. 

Tarieven:

Tarief voetzonereflex-therapie behandeling: €60,00

Tarief voetzonereflex-therapie behandeling: *Nek, schouder- en rugklachten: €65,00

Omdat ik ben aangesloten bij beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) en tevens sta ingeschreven in het RBCZ-register (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg), worden de behandelingen door de meeste zorgverzekeraars, geheel of gedeeltelijk vergoed (afhankelijk van de door u afgesloten zorgpolis)

Betaalwijze bij voorkeur via PIN. Na betaling ontvangt u een factuur, welke u kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Bij verhindering kunt u tot 24 uur van te voren uw afspraak veranderen of annuleren. Anders ben ik helaas genoodzaakt de behandelkosten in rekening te brengen.

NB. Ook zilveren Kruis Achmea vergoedt de consulten (mits aanvullend verzekerd). Reflexzone-therapie valt hierbij onder de noemer "natuurgeneeswijzen".

Voetzonereflex-therapie kan niet worden gedeclareerd indien geboekt in combinatie met  Wellness Arrangementen of delen daar van. Uw factuur voor Wellness wijkt daarom sterk af van een therapeutische behandeling en heeft geen kenmerken die wijzen op een link met registratie- of licentienummers en prestatiecodes.

Je hebt een klacht. Wat nu?

In mijn praktijk doe ik er alles aan om je op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het zijn dat je ergens niet tevreden over bent. Het is belangrijk om deze onvrede met mij te bespreken. Misschien is er sprake van een misverstand en komen we er samen uit als je kenbaar maakt waarover je ontevreden bent of wat je anders wilt hebben. Wil of kun je de klacht niet met mij persoonlijk bespreken of komen weer niet samen uit? Dan kan je gebruik maken van een gratis klachten functionaris via mijn beroepsvereniging LVNT, Info@lvnt.nl. Deze ondersteunt je bij het formuleren van je klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen. Er wordt dan met je gekeken naar de mogelijkheid om gehoor te vinden voor je klacht. Je klacht wordt binnen 6 weken afgehandeld.