Aanbiedingen
en acties

  • Op dit moment zijn er geen aanbiedingen.

 

U kunt bij ons
ook pinnen.

 

Sauna's

De sauna is een fijne plaats om te ontspannen. Naast een gezonde voeding is een regelmatig saunabezoek een heerlijk middel om fit, actief en gezond te blijven. Ook de verbetering van het algemene afweersysteem en de lichaamsverzorging staan bij de saunabezoeker hoog in het vaandel. Het geneeskundig en therapeutisch effect is door artsen onderzocht en hierover zijn diverse boeken geschreven. Een negatief artikel over sauna´s zal men dan ook niet aantreffen.

Finse (natte) sauna.

Bij de Finse sauna is de wisselwerking tussen hoge temperatuur en aansluitend koeling het basisprincipe. Het stijgen van de temperatuur van huid en lichaam zorgt voor een grotere productie van de afweerstoffen in het lichaam. Het ontspant, versterkt de huid en verhoogt de weerstand tegen infectie's.
De bloedsomloop wordt geactiveerd en bevordert de stofwisseling. Een saunagang is gezond en een heerlijke compensatie voor alledaagse strubbelingen.

Infraroodsauna  met kleurentherapie.

Kleuren beïnvloeden onze lichamelijke conditie en zijn van beduidende invloed op ons geestelijk evenwicht. Door inbouw van lichttherapie in de sauna is deze heilzame werking direct in de sauna gehaald.

Terwijl u zich ontspant is uw lichaam hard aan het werk. De bloedcirculatie versnelt, u begint te transpireren waardoor overtollige afvalstoffen worden afgevoerd, maar er worden ook calorieën verbrand. Geblesseerde spieren herstellen zich sneller. Regelmatig gebruik heeft een positief effect op mensen met reumatische- en huidaandoeningen zoals psoriasis, eczeem en acne. De cabine temperatuur wordt (slechts 40 tot 60 graden toch wordt t.o.v. de Finse sauna een diepere warmte inwerking bereikt.